Primaire inhoud van de pagina

Entity view (Content)

Expertisegebieden

We hebben onze federatie georganiseerd rond 5 cruciale expertisegebieden die van essentieel belang zijn voor onze leden. Verder zetten we ons actief in om onze leden te voorzien van vakinformatie, advies, kwalitatieve tools en opleidingen, zodat zij effectief de uitdagingen kunnen aangaan waar zij mee geconfronteerd worden.
 • Techniek & Innovatie

  In dit gedeelte vindt u nieuws over de volgende thema's: veiligheid, BIM, elektrotechniek, energietransitie, lichtreclame, sanitair en HVAC.

 • Juridisch

  Actuele onderwerpen worden behandeld. Bouwgerelateerde thema’s zoals aanbesteding en erkenning van aannemers, thema’s met betrekking tot consumentenbescherming, apparaten en eco-design.

 • Sociaal-juridisch

  Actuele onderwerpen worden behandeld. Thema’s zoals aanwerving, schorsing arbeidsovereenkomst, einde arbeidsovereenkomst… bevatten pragmatische toelichtingsnota’s. 

 • Circulaire economie

  Bij de energietransitie horen ook recycling, afvalverwerking en hergebruik. Daarom speelt Techlink een belangrijke rol in het bevorderen en stimuleren van de circulaire economie.

 • Onderwijs

  Om het tekort aan arbeidskrachten op te lossen, is het belangrijk om jongeren te motiveren om een opleiding in de installatietechniek te volgen. Daarom ondersteunt en promoot Techlink verschillende schoolinitiatieven.