Techlink Awards Night

Aanmelden

De “Techlink Awards Night”, initieel voorzien voor 5 juni 2020, wordt verplaatst naar 23 april 2021.

De vreselijke en ongeziene coronacrisis verdwijnt echter in het niets naast de enorme ecologische en klimatologische inspanningen die ons nog te wachten staan en mag in geen geval een excuus zijn om ons engagement naar de “energietransitie” on hold te zetten.

Klimaatverandering en milieubescherming moeten meer dan ooit een hoofdbekommernis blijven.

Wij moeten onze verantwoordelijkheid blijven nemen en installateur speel je een voortrekkersrol in deze energietransitie en de collectieve bewustwording bij de eindconsument.

Net daarom hebben wij het belangrijkste evenement van onze federatie – aanvankelijk de Nacht van de Technieken genoemd – een extra dimensie gegeven en het concept aangepast.

’s Avonds zal een jury bestaande uit vooraanstaande experten uit onze sector de “Awardsuitreiken en zo de professionals van morgen, die ecologische en duurzame oplossingen nastreven, in de schijnwerpers plaatsen.

Techlink geeft u immers de opportuniteit om uw geleverde bijdrage aan innovatieve en duurzame oplossingen in het kader van de energietransitie te belichten en zo kans te maken op een award als erkenning van onze sector voor uw inspanningen.

Interesse gewekt? Deelnemen is eenvoudig!

Lees het dossier en kies de categorie uit waar u in uitblinkt.

Vul de vragenlijst in en mail deze met eventuele bijkomende documenten (foto’s, plannen, …) voor 12 februari 2021 naar events@techlink.be

De genomineerden zullen persoonlijk worden gecontacteerd voor 26 maart 2021.

Voor de kandidaten die reeds een dossier hebben ingediend, deze dossiers blijven in de running voor de editie van 2021.  Je hoeft dus niet opnieuw je kandidatuur in te dienen

Nog vragen? U kan altijd terecht bij Carole – Event Manager – via events@techlink.be