Techlink Awards Night

Aanmelden

Na twee jaar afwezigheid vindt de “Techlink Awards Night” plaats op 20 mei 2022 bij Dolce LA Hulpe hotel.

De vreselijke en ongeziene coronacrisis verdwijnt echter in het niets naast de enorme ecologische en klimatologische inspanningen die ons nog te wachten staan en mag in geen geval een excuus zijn om ons engagement naar de “energietransitie” on hold te zetten.

Klimaatverandering en milieubescherming moeten meer dan ooit een hoofdbekommernis blijven.

Wij moeten onze verantwoordelijkheid blijven nemen en installateur speel je een voortrekkersrol in deze energietransitie en de collectieve bewustwording bij de eindconsument.

Net daarom hebben wij het belangrijkste evenement van onze federatie – aanvankelijk de Nacht van de Technieken genoemd – een extra dimensie gegeven en het concept aangepast.

Een jury bestaande uit vooraanstaande experten uit onze sector de “Awardsuitreiken en zo de professionals van morgen, die ecologische en duurzame oplossingen nastreven, in de schijnwerpers plaatsen.

Techlink geeft u immers de opportuniteit om uw geleverde bijdrage aan innovatieve en duurzame oplossingen in het kader van de energietransitie te belichten en zo kans te maken op een award als erkenning van onze sector voor uw inspanningen.

Hierbij het programma voor het verloop van de avond: 

  • 17.00 u: Onthaal, cocktail en netwerkmoment met de sponsors 

  • 17.45 u:Welkom -Kris Van Dingenen - Algemeen Directeur Techlink  

  • 18.00 u:Keynotespeech - Thierry Geerts - CEO Google België & Luxemburg en auteur van het boek “Homo Digitalis”. Hij zal het hebben over de cruciale rol van digitalisering in de energietransitie. 

  • 18.30u:Uitreiking van de Awards 

  • 19.30 u:Slottoespraak - Dirk Peytier - voorzitterTechlink 

  • 19.45 u:Galadiner 

  • 22.30 u: Dansavond met set van DJ F.R.A.N.K

Wilt u zich inschrijven voor het evenement?

Vul hier ons inschrijvingsformulier in!

 

undefined

 

 

undefined