Build Your Home

Aanmelden

Build Your Home

Build Your Home

Als lid van Techlink kan u genieten van gratis promotie op het consumentenplatform Build Your Home van onze koepelorganisatie Embuild.

Consumenten vinden er interessante artikels en correcte informatie over bouwen en verbouwen en kunnen bovendien beroep doen op deze website om een geschikte vakman te vinden.

Op basis van verschillende zoekcriteria kunnen (ver)bouwers de database van meer dan 14.000 leden uit de bouw en installatiewereld raadplegen.

Zij kunnen u als installateur rechtstreeks een offerte-aanvraag toesturen of een formulier invullen dat dankzij een intelligent systeem wordt bezorgd aan de bouwbedrijven die het best aan hun vraag kunnen voldoen.

Daarom is het belangrijk om uw gegevens correct in te geven en bij te houden zodat potentiële klanten meteen overtuigd zijn van uw vakmanschap en u met de juiste vragen kunnen contacteren.

Hoe te werk gaan?

Je kan rechtstreeks op de Buid Your Home website uw realisaties, website info, logo’s en andere gegevens wijzigen. Als je andere parameters wil aanpassen zoals telefoon, email, naam, adres, … kan je een mail sturen naar buildyourhome@embuild.be

Na controle dat er geen sociale of fiscale schulden zijn (artikel 30bis), krijgt uw bedrijf zichtbaarheid op Build Your Home, met voorstelling en contactgegevens van het bedrijf, hoofd- en andere activiteiten, certificaten en foto’s van referentieprojecten. Consumenten kunnen op de website van Build Your Home ook een prijsofferte aanvragen.