Fusion Party

Aanmelden

15-09-2022

Fusion Party

De F.E.E. (Federatie van Elektriciteit en Elektrotechniek) en Techlink zijn gefusioneerd onder de noemer Techlink, maar met de nieuwe baseline "Linking Techniques".Deze fusie zal leiden tot één sterke federatie van alle bedrijven uit de multifunctionele installatiesector (fabrikanten, importeurs, groothandelaars, installateurs en onderhoudsbedrijven), die één van de belangrijkste stemmen zal zijn in het maatschappelijke debat over de energietransitie in België.

Vandaag is de fusie een feit, waardoor Techlink zich positioneert als de enige referentie voor het hele installatie-ecosysteem. Als de stem van de installatietechnologiesector wil Techlink een leider zijn in duurzaamheid en energietransitie.

Om deze heugelijke verbintenis te vieren en elkaar te leren kennen, organiseren wij op 15 september een bijeenkomst voor al onze leden in de betoverende omgeving van de Plantentuin in Meise.

Dit evenement begint om stipt 18.00 uur.
Tijdens het aperitief zullen onze voorzitter en ondervoorzitter jullie kort toespreken en daarna zullen we netwerken met andere leden tijdens het walking dinner.

We kijken er alvast naar uit jullie te mogen verwelkomen op 15 september!

Om je in te schrijven, klik op de knop hier rechts onder.