Toekomstagenda 2030 "Ecosysteem van multifunctionele installaties"

Aanmelden

13-10-2020

Toekomstagenda 2030 "Ecosysteem van multifunctionele installaties"

Die toekomstagenda kan enkel maar tot stand komen met de inbreng van onze Techlink leden!

Hoe zien we ons ‘Ecoysteem’ de komende 10 jaar evolueren? Hoe kunnen wij als sectorfederaties jullie hierin begeleiden en ondersteunen? We willen graag de resultaten bespreken van de enquête waaraan jullie konden deelnemen.

Met de toekomstagenda willen we beter kunnen inspelen op beleidsontwikkelingen en marktopportuniteiten, en zo onze dienstverlening verbeteren. Die kunnen ondersteuning gebruiken om uitdagingen op vlak van technologie, regelgeving en bedrijfsvoering aan te gaan.  

De digitale meeting die we samen met jullie willen organiseren gaat door op dinsdag 13 oktober van 9.30 u tot 12.30 u.