Techlink Webinar – Installaties voor hemelwaterafvoer onder vrij verval voor gebouwen: Ontwerp en dimensionering

Aanmelden

21-09-2020

Techlink Webinar – Installaties voor hemelwaterafvoer onder vrij verval voor gebouwen: Ontwerp en dimensionering

Techlink organiseert, in samenwerking met het WTCB, op 21 september om 16.30 u een exclusief live webinar gewijd aan de TV 270 " Ontwerp en dimensionering van Installaties voor hemelwaterafvoer onder vrij verval voor gebouwen".

Liesbeth Vos, ir-arch. van het laboratorium “Watertechnieken” van WTCB, zal u de richtlijnen verduidelijken voor het ontwerp en de dimensionering van hemelwaterafvoerinstallaties onder vrij verval volgens de norm NBN EN 12056-3. De aanbevelingen van deze norm werden gebaseerd op uitgebreide studies en case-studies, maar blijken in hun huidige vorm moeilijk toepasbaar te zijn in de praktijk. In dit document wordt een vereenvoudigde methode voorgesteld, die grotendeels afgeleid is van de uitgebreide dimensioneringsmethode volgens de normering.

 

Praktisch

Het webinar zal live plaatsvinden, volgens het volgende schema:

-    Deel 1 : van 16.30 u tot 17.30 u
-    Pauze van 17.30 u tot 17.45 u
-    Deel 2 + Vragen : 17.45 u tot 19.15 u 

Het webinar, in samenwerking met CSTC, is gratis voor alle Techlink leden.
Niet-leden : 35€.

 

Klik op onderstaande link om u te registreren voor het webinar.

Enkele dagen op voorhand ontvangt u dan een link om deel te nemen.