Module 4 Gratis opleiding warmtepompen en warmte-krachtkoppeling (Zwijnaarde)

Aanmelden

30-09-2019

Module 4 Gratis opleiding warmtepompen en warmte-krachtkoppeling (Zwijnaarde)

Inhoud van deze module

Warmtepompen:

  1. Regelgeving 
  2. Steunmaatregelen
  3. Berekenen van economische haalbaarheid
  4. Ecologische aspecten

Warmte-krachtkoppeling:

  1. Opbrengsten en kosten
  2. Steunmechanismen
  3. Financiële haalbaarheid van een WKK-project

Doelpubliek

Voor medewerkers van installatiebedrijven die zich meer bezig houden met planning en het opmaken van offertes of zaakvoerders die hun kennis willen verbreden. Er is geen specifieke technische voorkennis vereist.

Na het volgen van deze opleidingsmodule kent de deelnemer de stand van zaken van de regelgeving in Vlaanderen rond warmtepompen, weet hij/zij welke steunmaatregelen er bestaan, kan de deelnemer de economische haalbaarheid voor de klant berekenen en is hij/zij op de hoogte van alle ecologische aspecten van warmtepompen. De deelnemer kent alle aspecten van de haalbaarheid van een WKK-project en kan aan de hand van de situatie van de klant inschatten of WKK een rendabele optie is.

Programma

7u45: Ontvangst

8u: Start

9u45 - 10u15u: Koffiepauze

12u: einde

Inschrijven

Inschrijven kan via deze link