Masterclasses Groei/Innovatie voor technische installatiebedrijven

Aanmelden

06-09-2019

Masterclasses Groei/Innovatie voor technische installatiebedrijven

Agenda

6 september 2019

26 september 2019

18 oktober 2019

15 november 2019

29 november 2019

13 december 2019

10 januari 2020

31 januari 2020

 

Sessie: Groei voor technische (installatie)bedrijven van 8.00 tot 12.00 u.

Inhoud:

Zelfstandige zijn en en zaak leiden is geen sinecure.  De kunst is om te blijven groeien, zeker in het licht van de energietransitie, welke veel uitdagingen, maar nog meer kansen met zich meebrengt. Het komt erop aan deze kansen optimaal te benutten.  Welke vragen moet u zich dan als zelfstandige of zaakvoerder stellen om controle op groei te krijgen en te behouden.  Aan de hand van praktijkcases uit onze sector gebaseerd op theoretische modellen wordt verduidelijkt hoe je het efficiënst aan het werk gaat.

Doel:

De groei van je organisatie controleren in een snel evoluerende sector.  Keer huiswaarts met een persoonlijk to-do-lijstje waarmee je onmiddellijk aan de slag kan.

 

Sessie: Innovatie voor technische bedrijven van 13.30 u tot 17.00 u.

Inhoud:

Investeren in innovatie, betekent investeren in de toekomst van uw bedrijf.  Want het besef dat innovatie hoe langer hoe meer bedrijven kan maken of kraken - zeker in het kader van de energietransitie - zorgt ervoor dat het onderwerp terecht hoog op de agenda moet worden geplaatst.  De klassieke businessmodellen staan immers onder druk.  Met deze Masterclass Innovatie krijgt u een volledi zicht op alle aspecten van innovatie en zal het innovatieproces heel methodisch, planmatig, maar ook praktisch kunnen intiëren, aansturen en realiseren in uw installatiebedrijf.

Doel:

U moet er de volgende dag me aan de slag kunnen gaan en vooruitgang kunnen boeken in uw bedrijf.