Actueel

Aanmelden

Actueel

Coronavirus - Veelgestelde vragen over de impact op uw bedrijf

20/03/2020

In deze tijden van coronacrisis is het belangrijk om het overzicht te bewaren.  Op onze website kan u nu dan ook terecht in een nieuwe sectie met antwoorden op uw meest prangende vragen.  Deze informatie wordt continu bijgewerkt.

Lees meer

Coronavirus - Nieuw: Coronaprocedure voor tijdelijke werkloosheid

20/03/2020

Nieuwe procedure aanvraag tijdelijke werkloosheid door corona, retroactief vanaf 13 maart wordt in alle gevallen als overmacht beschouwd. Dat maakt het voor de ondernemingen een stuk eenvoudiger.

Lees meer

Coronavirus - Uitstel bijscholing of actualisatie-examen - update

20/03/2020

Door de verspreiding van het coronavirus COVID-19 annuleren opleidingsinstelling geplande opleidingen of examens in Vlaanderen. Wegens de verwachte grote aantallen aanvragen tot uitstel, wordt mogelijk een eenmalig algemeen uitstel voorzien.

Lees meer

Coronavirus - Tijdelijke werkloosheid wegens overmacht?

19/03/2020

Wat is het onderscheid tussen de cruciale en de niet-cruciale sectoren en wat betekent dit concreet? Wat met tijdelijke werkloosheid voor installatiebedrijven en het inroepen van overmacht? Een stand van zaken.

Lees meer

Coronavirus - Groothandel HVAC&Sanitair garandeert dienstverlening

19/03/2020

FESAH stelt alles in het werk zodat de rol van onze installateurs als essentiële dienstverlener in ons land gegarandeerd blijft, mits bijkomende maatregelen, zodat de bevoorrading van materialen niet in het gevaar komt. De dienstverlening naar de installateurs wordt verder gegarandeerd.

Lees meer

Coronavirus - Elektro groothandel garandeert dienstverlening

19/03/2020

FEDIBEL stelt alles in het werk zodat de rol van onze installateurs als essentiële dienstverlener in ons land gegarandeerd blijft, mits bijkomende maatregelen, zodat de bevoorrading van materialen niet in het gevaar komt. De dienstverlening naar de installateurs wordt verder gegarandeerd.

Lees meer

Coronavirus - Techlink blijft bereikbaar

19/03/2020

Techlink garandeert de dienstverlening voor haar leden, onze medewerkers blijven voor u paraat staan en werken verder van thuis uit.  De beste manier om ons te bereiken is via email: info@techlink.be. 

Lees meer