Bouw -en installatiesector zetten schouders onder renovatieturbo Vlaamse Regering

Aanmelden

16/03/2022

Op 14 maart hebben de Vlaamse ministers van Energie en Wonen, Zuhal Demir en Matthias Diependaele, hun plan voorgesteld om de volgende jaren energetische renovaties en hernieuwbare energie aanzienlijk aan te moedigen in Vlaanderen. Zij versterken het premiestelsel, de renteloze energielening en ontzorgen de huishoudens met 1 loket dat adviseert en de premie-aanvragen stroomlijnt. De lage en middeninkomens krijgen een stevige duw in de rug om de energie-efficiëntie van hun woning te bevorderen. Dat biedt duurzame bescherming tegen de oplopende prijzen in deze energiecrisis.

De Vlaamse Confederatie Bouw (VCB) en Techlink ondersteunen ten volle deze renovatieturbo. Zij zullen de bouwprofessionals en installateurs optimaal activeren om de nodige renovatie- en energiewerken tijdig uit te voeren.

Lees hier het volledige persbericht.