Online oefensessie ‘Project indienen call groene stroom’

Aanmelden

04/03/2021

Na de online toelichting van 15 december 2020 over de call groene stroom voor installaties tussen 40kW en 2MW, zal VEKA een nieuwe toelichting geven over het digitaal platform voor de call groene stroom. Schrijf je in voor de oefensessie op 23 maart om kennis te maken met het online platform.

 

Kader

Binnen de call groene stroom zal elke steunaanvraag via een online platform gebeuren en ook de verwerking van de aanvraag, de beoordeling en de uitbetaling van de steun gebeurt via dit platform.

Ruim voor de eerste call opent, wil VEKA iedereen de kans geven om via een online toelichting de nieuwe manier van werken uit te testen zodat iedereen al vertrouwd kan raken met de opbouw en de inhoud van de nieuwe steunaanvraagprocedure.

Praktisch

Klik hier voor onze volledige nieuwsbrief.